Valentijnsdag!?

Flower-Valentine-Heart-Wallpaper-For-Desktop-8486332-1024x640

Valentijnsdag komt er aan! Ik ben geen fan van deze dag. Toch word ik ieder jaar weer verleidt door de commerciële hype. Rozen, hartjes, zoete snoepjes. Niets is te gek tijdens de dagen voor Valentijnsdag. En zelfs de meeste foute items mogen aangeschaft worden met deze feestdag als excuus. Ik heb het dan over grote teddyberen, nep-rozen en veel te grote kaarten met hartjes erop. En deze trend is mij opgevallen en ik wil daar graag iets over kwijt…

 

happy valentine

Zie je? Een greep uit de zoekresultaten van Google laat zien dat niets té fout is, als het om Valentijn gaat. Het ene plaatje is nog lelijker dan het andere. Het lijkt wel alsof iedereen zijn goede smaak plotseling verliest zodra 14 februari op de kalender verschijnt. Maar waar gaat het nou precies om? Dat je liefje weet hoeveel je om hem of haar geeft? Of is het een excuus om je liefje op te zadelen met een vreselijk lelijk cadeau waar hij/zij geen raad mee weet? Ik zou het eerlijkgezegd niet erg waarderen als mijn vriend aan komt met een gigantische roze teddybeer waar ik vervolgens de rest van mijn leven, of in ieder geval tot het eind van onze relatie, aan vast zit. Want laten we eerlijk zijn, niemand durft een lief cadeautje weg te gooien. Hoe graag we dat soms willen.

Laten we een positieve draai aan dit alles geven. Ik ben namelijk graag ergens goed in. Nu ben ik op het gebied van Valentijn geen uitblinker, omdat ik alles eigenlijk heel fout en lelijk vind. Ik ben nooit trots op de cadeaus die ik koop en geef ze ook niet met plezier. Altijd is er een dilemma. Valt het in de smaak? Waar is iemand écht blij mee? Hier ben ik dus niet goed in. En wat doe je als je ergens niet goed in bent? Juist! Je past de criteria aan!

Ik ben op onderzoek gegaan en presenteer jullie, vol trots, mijn top 3 lelijkste Valentijn-cadeaus:

 

Nummer 3:

Te koop bij Action, dit prachtige zwarte wijnglas. Met tekst. Sexy Diva. Ja, dat staat erop. En voor nog geen 3 euro koop je ‘m voor je liefje…

glas

 

 

 

 

 

 

Nummer 2:

Bij Wibra koop je voor slechts 50 eurocent deze prachtige kaart. Je krijgt er zelfs een envelop bij.

kaart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nummer 1:

Hoogvliet overtreft alles. Ik denk niet dat ik er veel over hoef te zeggen. Een blauwe beer zonder oren. Ik vind het briljant!

beer

 

 

 

 

 

 

 

 

En, koop jij nog iets voor je Valentijn? ;-)

Geef een reactie