Apenheul!

Apenheul!

Afgelopen week ben ik samen met mijn vriend naar Apenheul in Apeldoorn geweest. Ik had heb niet helemaal verwacht maar wat was dat ontzettend leuk! Lees snel verder voor mijn dagje Apenheul.

Apenheul 1In de apenheul lopen er heel veel aapjes los. Ze komen dus heel dichtbij en het is daarmee ook de perfecte plek om leuke foto’s te maken. Gewapend met mijn camera gingen we op stap om de aapjes te fotograferen. En dat lukt enorm goed! Ze kwamen echt heel dichtbij en de omgeving is prachtig.

Apenheul 7We hebben heerlijk gewandeld en we zijn bij alle aapjes geweest. Vooral met mooi weer is dit echt een prachtige plek om naartoe te gaan. Wij hadden ook nog eens het geluk dat het heel rustig was in het park en daarom konden we nog dichter bij de aapjes komen. Hierboven zie je trouwens mijn favoriet! Een Maki!

Apenheul 5Apenheul 4Doordat het erg rustig was konden we op ons gemak bij de aapjes gaan zitten. Op de foto’s hierboven zijn ze aan het spelen met stokjes. Heel vermakelijk om naar te kijken. Maar de aapjes vonden ons volgens mij ook wel leuk, vooral mijn vriend was populair!

Apenheul 6

De aapjes klommen steeds maar op zijn rug en bleven daar dan ook rustig zitten.

Apenheul 2

Ook zijn er een hoop presentaties in Apenheul. Ik vond het vooral bij de gorilla’s leuk om deze te bezoeken omdat je ze dan van dichtbij kunt zien. Normaal gesproken zitten ze op hun eiland verscholen maar nu kwamen ze allemaal naar de voederplaats.

Apenheul 3

Al met al vond ik het een hele geslaagde dag! Apenheul ligt in een mooie omgeving, er is veel te zien en je kunt je er zeker een dag vermaken. Dus als je deze zomer nog een dagje over hebt raad ik je zeker aan om naar Apenheul te gaan.

 

Geef een reactie