Favorites: Blushes

    kwast2tekst

Ik heb vier favoriete blushes en een favoriete blush-kwast. Ben je benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan snel verder.

 

NARS – TAOS

Narsdicht

Mijn eerste favoriete blush heb ik al een behoorlijke tijd in mijn bezit. Dit is een blush van NARS en deze heb ik in Parijs gekocht. Het is de kleur Taos en het is een warme kleur met kleine goudkleurige glitters. De blush is heel erg zuinig in gebruik en heel erg gepigmenteerd. Door de sterke pigmentatie is het wel belangrijk dat je deze blush voorzichtig aanbrengt, het kan al snel te veel worden. Nars is helaas niet in Nederland te koop maar wel via internet te bestellen, bijvoorbeeld bij Sephora.fr waar deze blush €30,00 kost. Niet goedkoop maar zeker het geld waard! De blushes van Nars bevatten 4,8 gram aan product.

Narsopen

KIKO – 110 Bright Pink

Kikodicht

Deze blush van Kiko heb ik in Duitsland gekocht en heb ik nu ongeveer aan halfjaar in gebruik. De kleur heeft een koele ondertoon en is mat. Het fijne van deze blush is dat de kleur niet opvallend aanwezig is maar wel een frisse uitstraling geeft. Ook KIKO is helaas niet te koop in Nederland maar is wel via internet te bestellen. Op Kikocosmetics.eu kun je alle producten van KIKO vinden en bestellen. Dit is een Soft Touch Blush en deze blushes kosten €7,50 per stuk en bevatten 5 gram aan product.

Kikoopen

MAC – DAINTY

Macdicht

Mijn derde favoriete blush is van MAC. Deze blush lijkt op de blush van Kiko maar in de blush van MAC zitten kleine zilveren glittertjes. Ook is de ondertoon van Dainty iets warmer. Vaak hoor je dat Dainty van MAC iedereen mooi staat en dat is ook echt zo! Het is een prachtige kleur en bij gebrek aan inspiratie pak ik deze er altijd bij. Dainty is een mineralize blush, wat betekend dat de blush gebakken is. Hierdoor is de blush heel licht aan te brengen en met lagen op te bouwen voor meer kleur. MAC is gelukkig wel in Nederland te koop bij verschillende filialen van De Bijenkorf en Douglas of bij een MAC pro-store. Ook kun je producten van Mac bestellen op Maccosmetics.nl, en… de verzending is gratis! MAC Dainty kost €24,50 en bevat 3,5 gram een product.

Macopen

NYX – MAUVE

Nycdicht

Mijn vierde en laatste favoriete blush is van NYX. Deze blush heeft een ondertoon die tussen koel en warm in zit en is volledig mat. Wat ik heel fijn vind aan deze blush is dat het een hele gezonde gloed geeft. Ik ben best wel bleek en door deze blush krijg ik een gezond kleurtje op mijn gezicht. De blush is redelijk gepigmenteerd en daardoor gemakkelijk aan te brengen. NYX is te bestellen via Douglas.nl en ook Douglas stuurt de producten gratis naar je op. Deze blush kost €6,99 en bevat 4 gram aan product.

Nycopen

MAC – 129

Kwast

Voor mij is het vanzelfsprekend dat goede kwasten onmisbaar zijn voor mooie make-up. Voor mijn blushes gebruik ik een kwast van MAC. De kwast die ik gebruik is nummer 129 en heet de powder/blush brush. Ik ben van mening dat investeren in kwasten belangrijk is. De kwasten van MAC zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee. Deze kwast is gemaakt van afgeronde haren die dicht op elkaar staan en gelijkmatig afgesneden zijn. Hierdoor kun je veel product op je kwast nemen door de kwast over je blush heen te halen. Het enige nadeel van deze kwast is dat hij vrij ruw is. Als je de kwast tegen je huid aanzet in plaats van over je huid veegt kan het een beetje prikkend aanvoelen. De kwasten van MAC zijn net als alle andere producten van MAC te koop bij verschillende filialen van De Bijenkorf en Douglas of bij een MAC pro-store en op maccosmetics.nl. De 129 van MAC kost €37,00, niet goedkoop maar zoals ik al eerder heb gezegd gaat deze kwast jaren meer.

kwast2

Tot slot heb ik swatches gemaakt van mijn favoriete blushes.
Van links naar rechts zie je Nars – Taos, Kiko – 110 Bright Pink, MAC – Dainty en NYX – Mauve.

swatchzon

Gebruik jij vaak blush? En heb je een favoriet?

Geef een reactie